Boudewijn Seapark kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • Gratis
  Geldig tot

  Kleiner dan 85cm? Dan gratis entree Boudewijn Seapark!

  Gebruik de aanbieding!

  In Boudewijn Seapark is van alles te beleven! Van dolfijnenshows tot zeeleeuwenshows tot zeehondenshows. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in Bobo's Indoor of Bobo's AquaSplash. Kinderen kleiner dan 85 cm hebben zelfs gratis entree bij het Seapark. Dat scheelt mooi weer in de kosten. Maak er een gezellige dag van!

 • €9
  Geldig tot

  Scoor online Boudewijn Seapark tickets vanaf €9!

  Gebruik de aanbieding!

  Bij Boudewijn Seapark kun je je een hele dag vermaken met de leukste buitenattracties en de stoerste en schattigste zeedieren. Zo zijn er dolfijnen-, zeeleeuwen- en zeehondenshows. Voor zowel kleuters, kinderen, volwassenen als 65+'ers is Boudewijn Seapark een mooie beleving. Je scoort online al tickets vanaf €9!

 • €1,50
  Geldig tot

  Tot €1,50 korting op tickets via Boudewijn Seapark online

  Gebruik de aanbieding!

  Ben jij op zoek naar tickets voor Boudewijn Seapark? Bestel ze dan online via de website van het waterpark in Brugge. Door ze te bestellen via boudewijnseapark.be ontvang je namelijk tot liefst €1,50 korting per ticket. Fijne dag! 

Reeds verlopen acties
 • 2e Boudewijn Seapark online ticket met 50% korting

  In Boudewijn Seapark geniet je van 20 outdoor attracties, 12 indoor attracties en 3 shows met dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden. Hartstikke leuk voor alle leeftijden! Het park opent op zaterdag 1 april opnieuw haar deuren en dat gaat gepaard met een leuke korting. Wanneer je nu via de website van Boudewijn Seapark je tickets bestelt, profiteer je van 50% korting op het tweede volwassen ticket.

 • €5 korting met promocode van Boudewijn Seapark op dolfijnshow! BSP-aqua16

  Wil jij een dolfijne show meemaken en ben je tegelijkertijd ook zot op het prachtige diertje in het water? Ga dan naar de magische kerstshow met dolfijnen bij Boudewijn Seapark in Brugge! Momenteel krijg je maar liefst €5 korting op een trioticket of voor een ticket voor de dolfijnenshow alleen. Het trioticket van Boudewijn Seapark bestaat uit een show, indoor en ijspiste ticket nu voor amper €18. Ga je enkel voor een ticket voor de show? Met de promocode amper €14,50!

 • Boudewijnseapark promotie: 2e online ticket met 50% korting!

  Een dagje Boudewijn Seapark, dat is dolfijne pret! Geniet van de dolfijnen- en zeeleeuwenshow en ga op de spannendste attracties. Ook een ontmoeting met de dolfijnen zelf is mogelijk en daar hoort natuurlijk een foto bij! Bestel nu je tickets online en krijg je 2e ticket aan 50% korting. Geniet nu van deze actie en profiteer van een dag pret met familie en vrienden. Tickets geldig tot en met 31-8-2016.

 • 50% korting op 2e ticket bij online bestellen

  Bestel je tickets nu online voor het Boudewijn Seapark en profiteer van een leuke promoties. Als je online bestelt krijg je namelijk altijd 50% korting op het tweede tickets. Zo kan je dus extra voordelig genieten van het dolfijne park! Bestel nu je tickets voor Boudewijn Seapark en ga snel een dagje weg!