BNP Paribas Fortis kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €1250
  Geldig tot

  BNP Paribas Fortis persoonlijke lening al vanaf €1250

  Gebruik de aanbieding!

  Wil je gaan verbouwen, een auto aanschaffen of heb je om een andere reden even wat extra geld nodig? Sluit dan een persoonlijke lening af bij BNP Paribas Fortis. Dit kan nu al vanaf €1250. Bovendien kun je zelf bepalen voor hoe lang je leent en op basis daarvan de hoeveelheid die je per maand aflost. Ideaal om je toekomstplannen te realiseren!

 • 120%
  Geldig tot

  Leen tot 120% voor je nieuwe auto bij BNP Paribas Fortis

  Gebruik de aanbieding!

  Bij BNP Paribas Fortis leen je tot maximaal 120% van de waarde van het voertuig, op voorwaarde dat je een aanvullende verzekering onderschrijft. Op deze manier koop je de wagen van je dromen en zijn alle kosten gedekt: belastingen, verzekeringen, enz. Je bepaalt de duur en het bedrag van de lening terwijl je geniet van een voordelig tarief.

Reeds verlopen acties
 • Ontdek nu de nieuwe productgroep “Packs” bij BNP Paribas Fortis

  Bij BNP Paribas Fortis geniet je nu van een service op maat met de nieuwe productgroep Packs. Zo heb je het Premium Pack: een all-in zichtrekening met onbeperkte service voor een vaste prijs. Je kunt ook kiezen voor het Comfort Pack waarbij je 3 zichtrekeningen hebt voor de prijs van 1. Of je kunt ook kiezen voor de gewone Zichtrekening, geen bankkaart of andere extra's. Wil je meer informatie? Ga dan naar Bnpparibasfortis.be en ontdek welk pack voor jou het beste is.

 • BNP Paribas Fortis gaat op reis en neemt mee...VISA Classic!

  Vertrek je binnenkort naar het buitenland? Neem zeker je VISA Classic mee! Met deze kredietkaart kan je niet alleen gemakkelijk geld afhalen op vakantie, maar ook vlot online betalen. Je betaling uitstellen en gespreid terugbetalen? Het kan allemaal met de VISA Classic van BNP Paribas Fortis! Klik snel door naar de BNP Paribas Fortis website en ontdek vandaag nog alle voordelen. Zo vertrek je gegarandeerd zonder geldzorgen op vakantie!

 • BNP Paribas Fortis voordelige autolening aan 2,50% JKP

  De autolening van BNP Paribas Fortis heeft een heleboel voordelen. Voor nieuwe auto's of tweedehandswagens jonger dan 2 jaar leen je aan aantrekkelijke tarieven, met een JKP van 2,50%. Bovendien kun je tot 110% van de aankoopprijs lenen en is een eventuele belastingaftrek mogelijk.  Maak nu een online simulatie en ontdek meteen wat je maandelijkse afbetaling wordt voor de autolening van BNP Paribas Fortis.

 • Bereken je lening online bij BNP Paribas Fortis

  Op zoek naar een lening om je woning, auto of andere uitgaven te financieren? Met BNP Paribas Fortis heb je een betrouwbare partner gevonden. Via www.bnpparibasfortis.be maak je een online simulatie van verschillende leningen.  Zo krijg je al een eerste idee, om daarna met de bank te gaan praten.

 • Gratis Mine Pack zichtrekening bij BNP Paribas Fortis

  Met de gratis jongerenrekening van BNP Paribas Fortis beheer je je eigen centen makkelijk. Het Mine Pack omvat een zichtrekening, een bankkaart, PC en Phone banking, de mogelijkheid tot verrichtingen aan het loket... allemaal gratis. De handige kaartlezer krijg je er meteen ook bij. Bovendien kun je je bankkaart een eigen look meegeven en krijg je een tof welkomstgeschenk. Het Mine Pack is beschikbaar voor jongeren tot en met 17 jaar.