Aquarelle kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €24
  Geldig tot

  Prachtig bloemetje vanaf amper €24 via Aquarelle

  Gebruik de aanbieding!

  Ken jij iemand die een bloemetje verdient? Laat deze dan gemakkelijk bezorgen via Aquarelle. Kies zelf de plantje of bloemetje die je wil laten bezorgen en de leverdag, maar vertel het vooral nog niet aan de ontvanger. Zo blijft het een leuke verrassing! Via Aquarelle.be ontdek je de mooiste bloemen en planten vanaf amper €24.

 • Gratis
  Geldig tot

  Gratis foto bij je bloemetje via Aquarelle

  Gebruik de aanbieding!

  Het bloemetje dat je schenkt een extra persoonlijk tintje geven? Stuur dan gratis een foto in bij je bestelling via Aquarelle, zodat die bezorgd kan worden samen met het bloemetje. Je krijgt hiervoor de mogelijkheid nadat je bestelling geplaatst is, wees echter wel op tijd. Dat maakt de verrassing extra leuk en persoonlijk!

 • €26,50
  Geldig tot

  Schitterende Fairtrade rozenboeketten vanaf €26,50 via Aquarelle

  Gebruik de aanbieding!

  De rozen van Aquarelle zijn niet zomaar rozen, maar kennen een prachtig verhaal. Dankzij het Fairtrade merk van Max Havelaar weet je namelijk zeker dat de teler een eerlijke prijs ontvangen hebt en je geen oneerlijke prijzen betaalt aan tussenpersonen. Dat zorgt voor een extra mooie bloem die met veel liefde en zorg behandelt is!

 • Koopje
  Geldig tot

  Aquarelle koopjes: bestel een voordelig bloemetje!

  Gebruik de aanbieding!

  Bij Aquarelle shop je in de categorie koopjes de mooiste bloemen en boeketten aan een extra fijn prijsje. Ook vind je verschillende boeketten met extra veel bloemen, dat is nog eens leuk! Ontdek snel de selectie, wij zullen niet verklappen dat het een voordelig bloemetje was. Dat hoeft de ontvanger immers niet te weten!

Reeds verlopen acties
 • Kortingscode Aquarelle: Boeketten met €5 korting NOVEMBER5

  Een bloemetje doet wonderen. Je beurt er iemand mee op, wenst een gelukkige verjaardag of gewoon zomaar...  Bij Aquarelle krijg je nu €5 korting op alle boeketten en extra's. Even de kortingscode invullen tijdens het bestellen en klaar. De bloemen laat je afleveren op een adres naar keuze, hoe handig is dat!

 • 5% korting op de mooiste boeketten via Aquarelle kortingscode OKTOBER5

  Wil jij iemand graag op een bijzondere manier verrassen? Dat doe je met bloemen! Voor de meest schitterende boeketten kun je bij Aquarelle terecht. Van passionele rozen tot aan welriekende lelies en heel veel meer... Voor iedere gelegenheid vind jij een geschikt boekt! Bovendien profiteer jij gedurende de maand oktober van 5% korting op de allermooiste boeketten via de exclusieve kortingscode. Surf nu naar Aquarelle.be en ga op zoek naar dat ene bijzondere boeket.

 • Boeket 40 meerkleurige rozen: nu slechts €26,50 via Aquarelle!

  Mag het een roosje meer zijn? Bij Aquarelle betaal je nu slechts 26,50 euro voor een stralend boeket met maar liefst 40 meerkleurige rozen! Inderdaad, dat zijn 10 prachtige rozen helemaal gratis! Verjaardag, beterschap, feest, zomaar…dit Aquarelle-bloemstuk vrolijkt meteen de kamer op. Klik dus snel door en bestel vandaag nog deze prachtige rozen extra voordelig online! Exclusief 9,8 euro verzendingskosten.