Aqualibi kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen

Laatst geupdate op

Er zijn geen actuele Aqualibi aanbiedingen beschikbaar op dit moment. We doen ons best om nieuwe kortingscodes te regelen. Kijk verder op deze site om vergelijkbare acties te vinden van andere winkels.

Reeds verlopen acties
 • Family&Friends promo Aqualibi: €4 korting per persoon

  Trek je met minimum 6 personen naar Aqualibi? Bestel dan zeker een dag op voorhand je tickets online, je betaalt dan slechts €16 per ticket in plaats van de gebruikelijke €20 aan de kassa.  Zo bespaar je meteen €4 per persoon voor een dagje waterpret bij Aqualibi. Mooi meegenomen!

 • Ticket Familie: tot €30 korting voor 4 personen bij Walibi

  Met het hele gezin naar Walibi? Bestel vandaag nog je Walibi Ticket Familie online en bespaar tot 30 euro op je tickets! Met het Walibi Ticket Familie mag je met 4 personen (waarvan minstens 1 kind tussen 1m-1m40) nog t.e.m. 31/08 een dagje voordelig genieten in het leukste pretpark van België! Klik dus snel door en bestel je familieticket minstens 1 dag voor je bezoek aan Walibi. Opgelet, het familieticket geeft geen toegang tot Aqualibi.

 • Geweldige weekend promotie bij Aqualibi: €5 korting

  Tijdens het verlengde week, 23-24-25 mei, geeft Aqualibi de tickets voor volwassenen nu aan kindertarief. Volwassenen genieten dus van €5 korting p.p. op hun inkomticket. Klik snel op de blauwe knop om van deze korting én van jullie verlengde weekend te genieten.

 • Nieuw bij Aqualibi: supersensationele FLASH-glijbaan! Durf je?

  Deze nieuwkomer maakt een bezoekje aan Aqualibi nog sensationeler! Lanceer jezelf op 7,5m hoogte in een vrije val van 45° en raas aan 50km/u naar de eindstreep. Bovendien is er ook een transparant deel om alles nog spannender te maken! Klik dus snel door naar de Aqualibi-website en reserveer vandaag nog je tickets aan voordelige tarieven.

 • Winter Kidspark van Aqualibi: nu met €2 korting

  Aqualibi heeft zoveel meer te bieden dan een subtropisch waterpretpark deze kerstvakantie. Met de kinderen trek je naar het Winter Kidspark, waar ze volop ravotten en de ene na de andere kinderattractie uittesten in een winters decor. Tickets kosten normaal €5 voor kinderen (gratis voor ouders en begeleiders ouder dan 12), maar wie online tickets bestelt, betaalt amper €3 per ticket.

 • Ontdek het gloednieuwe Winter KidsPark Aqualibi voor €3

  Het Winter KidsPark van Aqualibi, dat is nog meer pret voor het hele gezin in een winters decor! Terwijl je kinderen zich uitleven op 5 dolle attracties op maat van onze kleine helden, geniet jij van een heerlijk warme snack aan een van de gezellige eetkraampjes. Bestel dus snel je tickets voor de kinderattracties online, want daar betaal je slechts €3 i.p.v. €5! Ouders en begeleiders (ouder dan 12 jaar) mogen gratis binnen.

 • Aqualibi promocode: €4 korting per ticket

  Een pretpark is tof, een subtropisch zwemparadijs is geweldig, wat als we beide nu eens samengooien? Dan krijg je waterpretpark Aqualibi! Tickets koop je nu extra voordelig online, met de nieuwe promocode krijg je €4 korting per ticket. Je betaalt slechts €16 in plaats van €20.

 • €5 korting op je ticket van Aqualibi

  Er is nu een tijdelijke actie waarbij je een toegangskaart voor maar 15 euro kunt kopen bij Aqualibi (normale prijs is 20 euro).

 • Aqualibi €10 korting per ticket: 500 per dag!

  Voor velen gaat vanavond een verlengd weekend in. Perfect voor een uitstapje naar Aqualibi. Koop nu je ticket met 50% korting. Voor €10 beleef je een dag lang dolle waterpret. Let op, slechts 500 tickets per dag beschikbaar.

 • Aqualibi.be €7,50 korting per persoon met de Aqua Card

  Krijg je maar niet genoeg van Aqualibi, dan is de Aqua Card helemaal jouw ding. De tienbeurtenkaart kost je €125, slechts €12,50 per beurt dus! De kaart is beperkt tot 5 personen per bezoek per dag.