Eerder een einde aan roamingkosten bij Mobile Vikings!

Joost
Door Joost
0 reacties

Een tijdje geleden vertelden we je al over het verdwijnen van roamingkosten: vanaf 15 juni betaal je geen extra kosten meer voor dataroaming. Bij Mobile Vikings nemen ze echter vast een voorschot en betaal je hier een maand eerder al niets extra meer voor roaming!

Extra kosten buitenland

Voorheen betaalde je tijdens je vakantie in het buitenland altijd hoge extra kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon. Na je vakantie kon dit voor nare verrassingen zorgen op je telefoonrekening. De kosten werden eerder al teruggeschaald, maar vanaf 15 juni 2017 is dit tijdperk dan echt voorbij. Kosten voor dataroaming zijn niet meer, hoera!

Alles weten over roaming? Lees dan ons artikel over roamingkosten (en het verdwijnen hiervan)!

Let wel op: het vervallen van roamingkosten betekent niet dat je niets meer betaalt voor het gebruik van je smartphone in het buitenland. Het betekent dat je op dezelfde manier gebruik maakt van je bundel of herlaadkaart als in België. Wel je standaard verbruikskosten dus, maar geen torenhoge extra kosten meer!

Pionier Mobile Vikings

Viking draagt helm met hoornsDe Europese provider Mobile Vikings is ook in België zeer populair. Dankzij de lage kosten voor zowel abonnementen als herlaadkaarten en de voordelen die je ontvangt als ‘viking’ is dat natuurlijk ook niet zo raar. Zo bel je onder andere gratis met andere abonnees van Mobile Vikings, spaar je punten voor extra’s en krijg je korting bij grote webshops als Coolblue, Booking.com en JBC.

Mobile Vikings ziet zichzelf graag als een echte pionier binnen de mobiele wereld. Om die reden hoef je bij Mobile Vikings niet te wachten tot 15 juni om voordeliger gebruik te maken van je smartphone in het buitenland. Nee, bij Mobile Vikings kan dit al een maand eerder. Vanaf 15 mei zwaaien we roamingkosten hier uit. Dit geldt voor zowel herlaadkaarten als abonnementen. Ideaal dus als je bijvoorbeeld een citytrip gepland hebt!

Meer weten over het verdwijnen van de roamingkosten bij Mobile Vikings? Lees er dan hier alles over.

Embed code
Nieuwsbrief formulier in artikel

 

Over de auteur

Joost

Als voormalig verkoopadviseur in een elektronicaketen, hebben elektro en multimedia geen geheimen voor mij. Coolblue en Centralpoint.be staan bovenaan mijn lijstje favoriete webshops. Ik volg de laatste trends op de voet en weet perfect waar je alles het goedkoopst aanschaft. Ook voor sport zit je goed bij mij. Jij bent op zoek? Ik toon je de ideale prijs/kwaliteit.